Wednesday, April 5, 2017

Doa Dari Si Dia

Bismillah.

Aci tak kalau update blog tapi copy paste je? Aci kan? Huhu. Saje je nak copy apa yang customer El Sajida cakap. Terharu rasanya. ;) 

Assalamualaikum.. Semoga team El Sajida sihat hendaknya. Saya menulis ni bukan nak order tudung, tp sekadar nak bagi pujian kpd El Sajida.

Pertama sekali kerana telah berjaya menghasilkan tudung dan shawl yg benar2 berkualiti dan menepati syariah. Saya rasa tak perlu saya komen panjang tentang produk2 keluaran El Sajida kerana semuanya baik2 belaka. No bad comment ☺☺ Malahan ketika saya mengerjakan umrah dua minggu lepas, mmg 3 helai shawl Ayra saja yg saya bawa ke Mekah dan Madinah. Bukan tak ada shawl atau tudung lain, tapi Ayra jugak la yg menjadi pilihan di hati ☺👍🏻❤️ Kerana di sana fokus kita ialah utk beribadat. Tak ada masa nak iron2 tudung segala 😂 Jd bila belek2 koleksi tudung/shawl saya, hanya Ayra la yg menepati spesifikasi yang saya cari utk dibawa ke tanah suci ☺ Alhamdulillah... Terima kasih kpd team El Sajida sbb telah memudahkn urusan saya. Semoga Allah permudahkn urusan anda pula di masa akan dtg ☺☺

Perkara kedua yg membuat saya mencoret harini ialah marketing strategi El Sajida. Dari dulu saya perhatikan, model2 El Sajida semua tutup muka dgn bunga 😂 Percaya atau tidak, inilah salah satu aspek yg membuatkn saya respect pada El Sajida dan membuatkn saya nak membeli dari El Sajida. Nampak biasa tp sebenarnya it speaks a volume. Kalau nak dibandingkn dgn jenama2 lain, yg menggunakan model2 lawa2 utk menggayakan produk mereka, El Sajida tampil berbeza dgn menutup muka model. Maaf, bukan nak cakap model El Sajida tak lawa.

My point is El Sajida mampu jual produk tanpa menggunakan model yg lawa2, bermekap tebal. For that, I highly praise your strategy. The products speak for itself. Tak perlu bantuan model yg lawa2 untuk bantu jualan. Saya berdoa pada Allah semoga pengasas El Sajida and the team dikurniakan pahala berlipat ganda sbb benar2 berniaga utk bantu para muslimah menjaga aurat sebaik2nya. Termasuk sekali dgn cara mengiklankan produk seperti yg saya nyatakan tadi. Saya yakin Allah redha dgn perjuangan El Sajida and the team.

Teruskan perjuangan suci ini. Insyaallah saya akn terus menyokong El Sajida (malahan masa pergi kursus umrah haritu, ada beberapa org yg bertanya ttg shawl Ayra yg saya pakai masa tu 😂 Terus bukak fb masa tu jugak, tunjukkn drg d mana saya beli shawl saya tu. Dan saya siap bgtau mmg saya akn bawak shawl ni pegi umrah. Harap2 mereka pun beli shawl tu dan bawa pegi umrah jgk). Semoga sentiasa diberkati Allah. Assalamualaikum ☺☺

********

MashaAllah banyaknya doa yang diberi. Moga Allah kabulkan. Amin ya Allah. Salah satu kegembiraan dalam buat bisnes tudung ni, ialah bila pelanggan kita gembira dan banyak doakan kita. Subhanallah. Terima kasih ya Allah atas segalanya. <3

Tudung Baru El Sajida, Sarung Sara. :) 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...